Dit zeggen deelnemers aan eerdere projecten


"Project1 geeft mij alles wat een koor kan bieden. Natuurlijk fijn zingen met elkaar onder professionele en enthousiaste begeleiding. En altijd weer een leuke groep deelnemers. Gezelligheid en saamhorigheid met een gezond stukje fanatisme, maar ook ontspanning horen hierbij. Elk project wordt afgesloten met 1 of meer concerten. Maar ik beleef vooral de magie van meerstemmig zingen. Dat is zo mooi.... Ben zo blij met dit koor en de mensen die dit mogelijk maken."

Marijke, deelnemer sinds 2018

"Wij hebben in 2019 voor het eerst meegedaan met het Kerstconcert van Project 1. We hebben met grote groep (50-60 personen) fanatiek gerepeteerd in “de Roef”. Vooral het sfeervolle repertoire was voor ons de reden om mee te doen. De repetities waren vaak zo gezellig dat er steeds meer mensen na afloop een wijntje of biertje bleven drinken. Onder leiding van Sander werd er gewerkt aan kwalitatief “mooie muziek”maken. De digitale partituren en MP3’ s met je eigen zangstem waren een goede steun om ook thuis te repeteren. Corona heeft 2 jaar roet in het eten gegooid, maar komend project zijn wij er graag weer bij!"

Rob en Bettina, deelnemers sinds 2019

"Wat een heerlijk ontspannen gevoel na een avondje repetitie, nieuwe en 'oude' mensen ontmoeten met als gezamenlijk doel toewerken naar een mooi concert aan het eind van elk project. Elk project is weer anders waardoor het nooit saai is. Ik hoop nog heel veel nieuwe mensen te ontmoeten die net zoals ik heel enthousiast worden van Project1!"

Gea, deelnemer sinds 2018

"Ten eerste moet je natuurlijk zelf een passie hebben voor zingen. Project1 is een koor waarbij een ontspannen, gezellige sfeer hangt. Met het motto: fouten maken mag. Toch is het streven om met z'n allen een prachtig concert ten gehore te brengen. En d.m.v. oefenbanden (zelfstudie) en de leerzame repetitie-avonden lukt dat ook. Na al een aantal keren meegedaan te hebben, vind ik het nog steeds heel gaaf om met z'n allen in een korte tijd een mooi resultaat neer te zetten."

Jolanda, deelnemer sinds 2018

Reactie plaatsen

Reacties